Welkom in Weezenhof

previous arrow
next arrow
 

Welkom op Weezenhof Centraal

Leuk u te zien op deze site

De Nijmeegse wijk Weezenhof staat bekend als één van de wijken in de stad waar het goed wonen is. Er heerst nog relatieve rust, er is ruimte en je zit vlak bij de natuur. En dat willen de meeste bewoners van de wijk ook graag zo houden.

Vandaar deze site. Bedoeld om de band tussen de bewoners te verstevigen en de wijk te presenteren aan de buitenwereld.
Natuurlijk laten we de problemen ook niet onbesproken en zullen we middels een discussieplatform alle meningen van burgers binnen of buiten de wijk aan het woord laten.

Zeker nu de gemeente Nijmegen allerlei plannen ontvouwt om het stadsdeel Dukenburg, waar de Weezenhof deel van uit maakt, eens goed onder handen te nemen is het belangrijk dat de stem van de wijk gehoord wordt. Het karakter van de Weezenhof en omgeving zal, als alle plannen doorgang vinden, niet onaangetast blijven ! Wat vindt u ervan. Laat het op deze site weten. Het is belangrijk dat uw stem, positief of negatief, gehoord wordt. Oók door het gemeentebestuur. Deze site biedt u die kans.  Is het niet via ons forum, dan misschien wel via een door u geschreven artikeltje of brief.
Voor die laatste twee moet u zich wel eerst even aanmelden via het Login Formulier in het menu. U krijgt dan de eerste keer meteen per e-mail een wachtwoord toegestuurd en als u bent ingelogd kunt u gelijk beginnen met schrijven op deze site. Uw artikelen worden overigens voor daadwerkelijke publicatie door de webmaster nog wel even gecontroleerd op taalgebruik en dergelijke. Want we proberen de site wel enigszins netjes te houden. Laat u in het begin niet afschrikken door het feit dat de site nog niet zo gevuld is:  Het bestaansrecht van de site is voor een groot deel afhankelijk van uw bijdragen en reacties, dus schroom niet.
Veel plezier bij het bekijken van en vooral het meedoen aan de site !

Image






Thijs de Leeuw

Binnenkort in Weezenhof
Geen evenementen