Welkom in Weezenhof

previous arrow
next arrow
 

20 juli aanbieding handtekeningen organisatie 4-daagse

Op maandag 20 juli a.s. zullen bewoners en ondernemers uit Weezenhof de ingezamelde handtekeningen tegen de routeverlegging van de 4-daagse aanbieden aan de organisatie van het evenement. Afgelopen mei werd bekend dat met ingang van dit jaar de route van de 4-daagse op dinsdag en vrijdag niet meer door Weezenhof zou voeren, maar er langs zou lopen. Op allerlei fronten kwamen protesten en acties los, vooral tegen het dictaat van de organisatie van de 4-daagse en het laatste moment waarop dit bekend gemaakt werd. Vanuit de organisatie werden wisselende redenen genoemd waardoor een route door de Weezenhof niet meer zou kunnen.
Die varieerden van overlast voor sommige bewoners en hun auto's tot, uiteindelijk, overlast voor hulpdiensten. Maar echte duidelijkheid over de achterliggende redenen ontbrak.

Meerdere handtekeningenacties kwamen van de grond. Bij de Spar werd 700 maal getekend, in ouderencentrum de Dageraad 65 maal en via deze site tot nu toe 112 maal. In totaal dus een kleine 900 handtekeningen.Op 20 juli a.s. om 09.00 uur 's morgens worden de handtekeningen dus aangeboden op de Wedren in bijzijn van Omroep Gelderland en de Gelderlander.. U bent overigensals bewoner van de Weezenhof van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij het aanbieden van de handtekeningen.

Binnenkort in Weezenhof
Geen evenementen