Welkom in Weezenhof

previous arrow
next arrow
 

Dukenburg 50 jaar

2016 is een feestjaar in Dukenburg: Dukenburg bestaat 50 jaar.

De opening van dit jubileumjaar vindt plaats op vrijdag 22 april en alle bewoners van Dukenburg worden van harte uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn.

Het programma:

  • Burgemeester Bruls geeft om 15.30 uur het startschot voor de Dukenburg Run (hoek 10e straat Aldenhof, bij het bord 'Welkom in Aldenhof').
  • Daarna komt de burgemeester naar het wijkcentrum Dukenburg om het jubileumjaar feestelijk te openen. Iedereen is vanaf 15.45 uur van harte welkom in wijkcentrum Dukenburg, Meijhorst 70-39.
    Het is wel prettig als u zich van te voren even aanmeldt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de link: http://goo.gl/forms/AdLG1e5Xjd
  • Om 16.15 start de spelshow 'IK HOU VAN DUKENBURG', waaraan u zelf ook kunt deelnemen. Wethouder Helmer-Englebert is een van de juryleden.
  • Deze zelfde middag vindt ook de lancering van de Canon van Dukenburg plaats, evenals de start van het Amulettenspel.
  • Rond 17.30 uur wordt er afgesloten met een borrel.

In de ochtend organiseert de afdeling Sportservice van gemeente Nijmegen de koningsspelen voor kinderen op sportpark Staddijk. Dus niet op 's Konings verjaardag, maar op deze openingsdag.
Zo vinden gedurende het hele jaar allerlei evenementen in ons stadsdeel plaats. Maar eerst de opening dus op vrijdag 22 april, rond 15.45 uur in wijkcentrum Dukenburg.

Meer informatie over de festiviteiten vindt u op de speciale website ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan.

Binnenkort in Weezenhof
Geen evenementen