Welkom in Weezenhof

previous arrow
next arrow
 

Dag van het Park 2011

In de afgelopen jaren heeft de Dag van het Park in Nijmegen een vaste plaats gekregen op de evenementenkalender. Ook dit jaar wil gemeente Nijmegen, samen met (bewoners)organisaties, op zondag 29 mei graag mee doen aan deze bijzondere dag.

Met de Dag van het Park wil de gemeente samen met de bewoners een groene belevenis creëren voor jong en oud. Veel parken worden op deze dag omgetoverd tot levendige ontmoetingsplaatsen waar men zich kan vermaken met zowel culturele, sportieve als culinaire activiteiten. Voor dit jaar is het thema ‘Op avontuur’ gekozen door de ANWB, de landelijke organisator van deze dag. Als (bewoners)organisatie bent u natuurlijk helemaal vrij om het thema ‘Op avontuur’ te vertalen naar uw eigen activiteiten.

Zoals bij vorige jaren faciliteert de gemeente de Dag van het Park, de invulling en de organisatie wordt door bewoners gedaan. De gemeente zorgt voor de publicatie rond de dag, we regelen de vergunning voor het evenement en we bestellen het nodige materieel. Nadat uw aanmelding is ontvangen krijgt u informatie over: de planning, de materialen (zoals klapstoeltjes, partytenten, (sta)tafels, enz.) die wij voor u kunnen reserveren, het beschikbare budget per park en de communicatie die de gemeente Nijmegen verzorgt.

Wie kunnen zich aanmelden?
Als bewonersgroep of organisatie als organisator van de dag in een park bij u in de buurt. U zorgt samen met uw groep voor een aantrekkelijk park en de gemeente faciliteert u hierbij.

Wilt u met uw groep of organisatie in een van de parken optreden, dan kunt u zich ook aanmelden. Misschien kunt u dan gekoppeld worden aan de organisatie van een park.

Wilt u zich aanmelden voor de Dag van het Park, stuur dan een e-mail naar Anne Hermeling-Barbui van het secretariaat van de afdeling Milieu (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). In dit berichtje graag vermelden welke bewonersgroep de activiteiten organiseert en in welk park u dit wilt organiseren. Misschien kunt u al aangeven wat de globale inhoud van de dag is.

Uw aanmelding kunt u tot uiterlijk 1 maart insturen. De deelnemers van 2010 hebben een brief ontvangen over dit onderwerp. We hopen in 2011 op uw enthousiasme te mogen rekenen en met de Dag van het Park 2011 het groen in Nijmegen in het zonnetje te zetten!

Binnenkort in Weezenhof
Geen evenementen