Welkom in Weezenhof

previous arrow
next arrow
 

Inbraak Weezenhof 82e straat

Maandagavond 19 maart is een 21-jarige vrouw uit Nijmegen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woninginbraak. Die avond werd er ingebroken in een woning aan Weezenhof 82e straat in Nijmegen.

Agenten spraken met de melder. De melder vertelde dat er werd ingebroken in een woning en dat een auto die bij de woning geparkeerd stond er ook mee te maken had. Agenten gingen naar de woning en zagen inbraakschade. Ze betraden de woning maar troffen de inbreker niet meer aan. Een buurtbewoonster vertelde wel dat er even daarvoor een man door haar tuin was gelopen.

Controle auto
Agenten gingen naar de auto en spraken de bestuurster, de 21-jarige vrouw uit Nijmegen, aan. In de auto vonden ze inbrekersgereedschap en een tas. Volgens de melder droeg de inbreker deze tas bij hem. De melder had ook gezien dat de inbreker bij de vrouw in de auto had gezeten. De bestuurster van de auto werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de woninginbraak. Zij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie doet onderzoek naar de identiteit van de man.

Het is nog niet bekend wat er uit de woning is weggenomen

Binnenkort in Weezenhof
Geen evenementen