Welkom in Weezenhof

previous arrow
next arrow
 

Behandeling Raad Skaeve Huse al op 3 april

De ontwikkelingen m.b.t. de Skaeve Huse gaan nu met het tempo van een Hoge Snelheidstrein. Niet medio april, zoals eerst werd verwacht, maar al op woensdag 3 april a.s staat het project Skaeve Huse op de agenda van de Politieke Avond.
Allereerst is er die avond burgerronde van 18.00 tot 19.00 uur, maar een vertegenwoordiger van de griffie van de gemeenteraad sloot niet uit dat, vanwege de te verwachten hoeveelheid insprekers, ook al om 16.00 uur kan worden begonnen. Dat moet nog besloten worden.
De bewoners en andere organisaties die met het project Skaeve Huse te maken (gaan) krijgen, kunnen tijdens deze ronde nl. hun zegje doen. Iedereen die wil spreken krijgt 3 minuten. U moet zich hiervoor aanmelden vóór dinsdag 2 april bij de griffie.

Nà deze burgerronde worden de agendapunten besproken in 4 verschillende kamers van het gemeentehuis door leden van de gemeenteraad (of vertegenwoordigers van de fracties), in discussie met collegeleden, in de zgn. kamerronde van 19.00 tot 22.00 uur. Hier wordt ook bepaald of het agendapunt voldoende rijp is voor besluitvorming in de volgende ronde, de besluitronde. Op 3 april vervalt de besluitronde echter omdat de kamerronde naar verwachting veel tijd zal vergen.  Behandeling en besluitvorming in de raad zal dus op een later tijdstip plaatsvinden. Wanneer is nog onbekend en mede afhankelijk van de kamerronde. Dat bepaalt de Gemeenteraad zelf.

Gezien de verwachte opkomst wordt overigens de raadszaal niet alleen gebruikt voor de besluitronde, maar ook  voor de burgerronde.

Houd datum en tijd vrij en kom naar het Stadhuis op 3 april !

We houden u van verdere ontwikkelingen op de hoogte.

Namens het bewonersplatform
Toon Kerssemakers, voorzitter

Binnenkort in Weezenhof
Geen evenementen