New Arts Blockparty met gratis workshops in Lindenberg Aldenhof

  • PDF
  • Afdrukken
  • E-mailadres

Blockparty voorkant 2Normaal is 2e paasdag maar een saaie dag. Dit jaar echter niet. In L.A. (Lindenberg Aldenhof) kun je op maandag 1 april de hele middag aan de slag met o.a. rap, zang, beats en breakdance. We starten om 12:00 uur met een spectaculaire showcase, de New Arts Blockparty, waarin professionele artiesten je meenemen en laten zien wat er allemaal mogelijk is met de nieuwe kunsten.
Aansluitend op de showcase kun je verschillende kennismakingsworkshops volgen in zang, breakdance, graffiti, rap, videoanimatie, theater en beats maken. De workshops worden gegeven door professionele artiesten en vakdocenten.
Alle workshops werken toe naar een presentatie, die aan het eind van de middag wordt gepresenteerd voor elkaar, vrienden en familie.

Wie meer wil leren na deze middag kan zich direct inschrijven voor vervolglessen. Vanaf half april starten nieuwe lessen in de verschillende New Arts disciplines.

 

Maandag 1 april 2013
Adres: Aldenhof 13 90 Nijmegen
Entree: Gratis
Tijd: 12:00 – 17:00
Leeftijd: 11+

Meer info: www.newartsnijmegen.nl
Projectleider New Arts Nijmegen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. / 06 10715460
New Arts Nijmegen is onderdeel van De Lindenberg, Huis voor de kunsten.
De jongeren activiteiten in LA worden georganiseerd in samenwerking met Tandem Welzijnswerk, Staddijk, Stichting PAN, Jongerencentrum Horizon, De Lindenberg en New Arts Nijmegen.

 

Zoeken op de site

Weerbeeld

Weezenhof

Copyright © 2017 Weezenhof Centraal. All rights reserved.
// //