Nieuw uitvaartcentrum Dela aan Staddijk

  • PDF
  • Afdrukken
  • E-mailadres

Aan de Staddijk ter hoogte van het tunneltje onder de A73 naar de Berendonck zal nog dit jaar een nieuw uitvaartcentrum van de Dela gebouwd gaan worden. De oplevering is volgens planning begin 2016. De nieuwbouw werd noodzakelijk omdat in 2016 het huurcontract van het huidige Barbara/Dela uitvaartcentrum aan de Burgemeester Daleslaan afloopt.
‘Veel leden van onze coöperatie wonen in Nijmegen’, zegt Norman van der Loop, projectleider bij DELA. ‘In totaal verzorgden wij hier vorig jaar 1.350 uitvaarten, waarvan zo’n 850 crematies. Tot nu toe maakten we voor crematies gebruik van faciliteiten die wij niet in eigen beheer hadden. We willen graag een eigen plek in Nijmegen, omdat wij op die manier zelf de kwaliteit van onze dienstverlening voor onze leden kunnen waarborgen.

Op 20 juni a.s. vindt er een informatieavond over de plannen plaats voor geinteresseerden, vooral uit de aangrenzende wijken Tolhuis en Meijhorst, maar anderszins belangstellenden zijn ook welkom.Voor meer informatie kijkt u op www. tolhuis20.nl en voor een totaaloverzicht van de plannen op www.meijhorst.com

 

Zoeken op de site

Weerbeeld

Weezenhof

Copyright © 2017 Weezenhof Centraal. All rights reserved.
// //