Welkom in Weezenhof

previous arrow
next arrow
 

Huis van Weezenhof wordt geplaatst

eerste module Huis WeezenhofNa veel geregel en een aantal te nemen hordes is het zover: het Huis van Weezenhof staat in de steigers.

Op 17 december werd op de plek waar vroeger de Spar, de Weezenshop, slagerij Peters, stomerij City Wash en Ingrid's drogisterij gevestigd waren, de eerste module van het nieuwe huis geplaatst.
De volgende dagen volgen de andere 4 modules, waarna het geheel nog geinstalleerd moet worden.
Wanneer gas, water, licht, riolering e.d. zijn aangesloten is het januari 2019 en dan moet het huis ook nog worden opgeknapt en ingericht.

Mensen die mee willen werken zijn van harte welkom. In eerste instantie gaat er geschilderd, gepoetst en een nieuwe vloer gelegd worden.
Voor de inrichting is men op zoek naar grote stevige tafels, stoelen, kapstok, lampen, een bank voor de zithoek, kasten voor de boeken en speelgoed, servies, glazen, bestek, beamer, etc.
Deze zaken moeten wel enigszins in goede staat zijn want ze moeten een paar jaar vooruit kunnen. Dus kijkt vast rond wat u zou willen delen met het Huis van Weezenhof. Datum van inzameling volgt nog.

Wilt u op de één of andere manier meewerken, vaak of af en toe. Ben jij een handige klusser, elektricien, timmerman, schilder, etc. Wilt u ook activiteiten organiseren, gastvrouw / -heer zijn of heb je nog andere talenten in de aanbieding, meldt u dan aan via https://huisvanweezenhof.nl/contact

Begin januari gaat de werkgroep Huis van Weezenhof met de mensen die zich hebben aangemeld om activiteiten te organiseren in gesprek. Samen wordt dan uitgevonden hoe één en ander aan te pakken en te organiseren.
Er is dus een hele hoop te doen en te regelen. Kom gezellig helpen en leer meteen nieuwe mensen uit onze buurt kennen.
Kijk voor het laatste nieuws op www.huisvanweezenhof.nl

Binnenkort in Weezenhof
Geen evenementen