Zaterdag 2 juni Kiemtuindag

 

Eindrapport inspiratieavonden beschikbaar

Het eindrapport gemaakt naar aanleding van de twee inspiratieavonden over de toekomst van Weezenhof, is beschikbaar gekomen.
Opsteller van het rapport is bureau Infinite Inspiration dat de beide avonden ook begeleidde.

U kunt het rapport hier vinden

 

Dans om de winkelcentra weer begonnen

In sinusvorm op en neer gaand. Zo mag je de plannen omschrijven die het stadsdeel Dukenburg treffen sinds de jaren 2005/2006. Het begon allemaal met een masterplan "Een nieuw hart voor Dukenburg" (eind 2005). Daarin en in allerlei door de gemeente geinitieerd onderzoek werd het bestaansrecht van de winkelcentra in Dukenburg ter discussie gesteld. De conclusie was uiteindelijk dat, naast het winkelcentrum Dukenburg, er ruimte zou zijn voor twee volledige wijkwinkelcentra. Eén in de Weezenhof, de ander in de Meijhorst. Winkelcentrum Malvert zou dan in de loop der jaren sneuvelen. Evenals van de rest van het masterplan "Een nieuw hart voor Dukenburg" kwam ook van de herindeling van de winkelcentra in de daaropvolgende 12 jaar niets terecht. Tot grote opluchting van de bewoners van de Malvert en omgeving, maar ook tot grote ergernis van Dukenburgse ingezetenen. De al sterk verpauperde winkelcentra verpauperden nog sterker.

Lees meer...

 

Let op uw portemonnee!

In winkelcentrum Weezenhof is momenteel een bende actief die het op een heel slimme manier op uw portemonnee of pinpas gemunt heeft.

Het werkt als volgt:
U staat bij de Lidl bij de kassa. Wanneer u aan de beurt bent en u moet uw pincode intoetsen blijken er ineens twee mensen achter u te staan, waarvan er één de cassiere benadert met een onzinnige vraag. De ander bemoeit zich er van afstand mee maar kijkt over uw schouder naar de cassiere. Intussen bent u u pincode aan het intoetsen. Meestal lukt het de schouderkijker om het intoetsen van de code te volgen.
U loopt na betaling niets vermoedend de winkel uit, naar uw auto, laadt uw boodschappen uit, zet het winkelwagentje terug en stapt in uw auto. U legt uw handtas op de bijrijdersstoel en wilt starten. Dan wordt er aan de bijrijderskant op het raam geklopt en wordt gelijk het portier geopend.

Lees meer...

 
Banner

Binnenkort in Weezenhof

Geen evenementen

Zoeken op de site

Weerbeeld

Weezenhof

Copyright © 2018 Weezenhof Centraal. All rights reserved.
// //